top of page
IMG_1855 background.jpg

OM MIG

Jeg brænder for det terapeutiske og kreative arbejde, og har de sidste år hjulpet mange mennesker på vej til en positiv udvikling

Som psykolog er jeg optaget af de nærværende samtaler, klientens perspektiv, og den effektive behandling. Jeg sørger altid for at skabe et behageligt rum, så klienten kan føle sig tryg nok til at udforske de oplevede problemstillinger. Jeg skræddersyr forløbene og søger at tilpasse de terapeutiske værktøjer efter klientens individuelle behov. I terapien hos mig vil du opleve at vi hurtig går i gang med forbedringer i din hverdag, og du vil lære nye kompetencer, som du kan bruge resten af dit liv.

 

Jeg er uddannet i psykologi fra Universitet SWPS i Warszawa (Polen, 2010), og privatpraktiserende psykolog med kontor på Østebro. Tidligere har jeg arbejdet bl.a. i Christianshavns Kognitive Psykologklinik, i Psykologhuset Encounter og Psykologisk Rådgivningen SIND. Jeg modtager supervision løbende, for at sikre mig at mine klienter får behandling af den bedste kvalitet.

Udover min passion for psykologi, er jeg optaget af den kreative verden og er selv en aktiv musiker uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Mit speciale i psykologi handlede desuden om de udfordringer, musikere møder i deres arbejdsliv, og hvordan de udfordringer påvirker musikernes psykiske sundhed.

_X8A1436 copy.jpg
bottom of page